Kiemelt lehetőség innovatív vállalkozások számára

2014. február 7., 13:05
Még lehet jelentkezni az innovatív vállalkozások országos információs rendszerébe, a KALEIDOSZKÓP-ba. Az adatbázis nemcsak információkat nyújt a szakterület szereplőiről, de segíti a kapcsolatfelvételt is közöttük, emellett mentorhálózatot alakít ki, és országos fórumokat biztosít.

A NORRIA Észak-Magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft. küldetése, hogy a régióban működő vállalkozások gazdasági versenyképességét elősegítse, illetve hogy erősítse a régió nemzeti és nemzetközi innovációs rendszerben játszott szerepét. Működésünk célja, hogy a régió innovációs tevékenységét összehangoljuk, segítsük a partnerkapcsolatok kialakítását, valamint az innovációt szolgáló finanszírozási formákat kutassunk fel a KKV-k számára.

Küldetésünk részeként felhívjuk figyelmüket Magyarország legnagyobb, egységes KFI adatbázisára, a Kaleidoszkópra. A Kaleidoszkóp a Nemzeti Innovációs Hivatal információs rendszere, amelyben a KFI területen érdekelt feleket találhatja meg. Legyen Ön is részese ennek!

A Kaleidoszkóp számos előnnyel jár az Ön számára is:

  • első kézből értesülhet 15 000 közfinanszírozású KFI projektről
  • egyszerűen, könnyedén kutathat potenciális projekt partnereket és projekt lehetőségeket
  • díjmentesen részesülhet többféle innovációs szolgáltatásban (startupokat segítő háttéranyagok, mentori rendszer)

Ha sok innovatív ötlete van, de a megvalósítás gondot okoz,

Ha innovatív cég alapításán gondolkodik,

Ha mentori segítséget venne igénybe díjmentesen,

Ha tapasztalatokat és információkat cserélne a többi vállalkozással,

Ha szeretne egy országos fórumon bemutatkozni,

Ha pályázna, de ehhez partnerekre van szüksége,

Ha kíváncsi a legjobb hazai és nemzetközi gyakorlatokra,

JELENTKEZZEN AZ ADATBÁZISBA,

melyet a mellékelt Regisztrációs adatlap kitöltésével tehet meg. Az adatlap magyar nyelvű részeinek kitöltése rövid időt vesz igénybe, az angol fordítást átvállaljuk Öntől. Töltse ki a regisztráció részét képező Hozzájárulási nyilatkozatot, majd aláírva juttassa vissza hozzánk! (bankos.csilla@eminnov.hu)

A részvétel számos előnyt nyújthat az Ön vállalkozása számára, de nem jár semmiféle kötelezettséggel.

A mellékelt Regisztrációs adatlapon feltüntetett információk csak azok számára lesznek elérhetők, akik regisztrálnak a rendszerben, így biztosítható a bizalmas adatkezelés.

(Regisztrációs lap, hozzájáruló nyilatkozat)

Eseménynaptár