Projektgyűjtés 2013

2013. november 8., 12:15
Az átrendeződő tervezési feladatok kapcsán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat kiemelt szereplőjévé vált a területi tervezésnek. Ezen feladatok egyik meghatározó eleme a 2014-2020 időszak Területfejlesztési Koncepciójának kialakítása, az abban rögzítésre kerülő kitörési pontok minél jobb meghatározása. Ezen kitörési pontok képezik majd a rendelkezésre álló megyei-, valamint ágazati pályázati források fókuszpontjait is.

A megyei szintre delegált fejlesztési források jobb elosztása érdekében az Önkormányzat szeretné megismerni a megye gazdasági életében meghatározó szerepet játszó gazdasági társaságok fejlesztési elképzeléseit. Ennek megfelelően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei önkormányzat megbízásából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési ügynökség elindította a szóba jöhető projektek feltérképezését, és adatbázisban való rögzítését. Ezekhez a feladatokhoz együttműködő partnerként felkérte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát, valamint a NORRIA Észak-Magyarországi Regionális Innovációs Ügynökséget.

A projekt javaslatok összegyűjtésének rendszerezettsége érdekében kialakításra került a mellékelt egyszerűsített adatlap, amelynek segítségével néhány lényegi eleme a projekteknek kiemelhető, és a projekt adatbázisba felvihető.

A tervezés megalapozása, valamint a forráselosztás tervezhetősége érdekében kérjük Önöket, hogy amennyiben van projektjavaslatuk, a mellékelt adatlapot szíveskedjenek kitölteni, és személyes megbeszélések alkalmával az Ügynökség munkatársainak átadni, vagy elektronikus úton  e-mailben címünkre megküldeni.

Eseménynaptár