Go!nno - Innovációs szolgáltatások fiatal vállalkozóknak

2013. április 24., 14:11
A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) kiemelt feladatának tekinti a vállalkozások innovációs képességeinek fejlesztését és dinamikus növekedésének ösztönzését. Ennek elősegítése érdekében a kezdő vállalkozások számára, innováció-menedzsment szolgáltatásokat nyújt a Go!nno fiatal innovatív vállalkozók nemzeti projekttámogató rendszere keretében.
A Go!nno egy komplex, innovációs szolgáltató portál, fiatal innovatív vállalkozások fejlődésének elősegítésére, az innovatív ötletüket megvalósítani kívánó fiatal menedzserek, projektgazdák, start-up vállalkozások számára.

A www.kaleidoszkop.nih.gov.hu linken elérhető szolgáltatás

  • naprakész tájékoztatást nyújt innovatív cég alapításához és működtetéséhez a szükséges ismeretanyag (pénzügyi, adóügyi, jogi alapismeretek stb.) közzétételével;
  • díjmentes mentori segítség igénybevételét teszi lehetővé;
  • fórumokat biztosít, ahol interaktív módon tapasztalatokat és információkat cserélhetnek a regisztrált felhasználók;
  • bemutatja a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatokat, és lehetőséget ad az Ön cégének, hogy bemutatkozzon;
  • egy aktív térképes kereső rendszerrel támogatott, a magyar kutatás-fejlesztés és innováció területének legfontosabb szereplőit és szolgáltatóit bemutató adatbázist szolgáltat.

Partnert keres fejlesztési ötletéhez? Szakmai tudásra, befektetőre van szüksége a megvalósításhoz? Meg szeretné jelentetni cégét, ötletét egy kutatással, innovációval foglalkozó oldalon? A Go!nno a föntieket ingyenesen nyújtja, teljes körű használatához csupán egy kezdeti regisztráció szükséges.

Eseménynaptár