Regionális Innovációs Stratégia 2020 nyitó workshop

2013. február 22., 10:15
Tisztelt Partnerünk!
A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Innovációs Hivatal felkérte a NORRIA Észak-Magyarországi Regionális Innovációs Ügynökséget a régió RIS3 (Research and Innovation Strategy for Smart Specialization) metodikája alapján elkészítendő Regionális Innovációs Stratégiájának összeállítására. Az új metodika igazodik a 2014-2020 tervezési időszak tervezési módszertanaihoz, és alapját képezi a régió K+F alapú későbbi fejlesztéseinek.

A „Nemzeti Kutatás-fejlesztési és Innovációs Stratégia 2020” a kutatás-fejlesztési és innovációs erőfeszítések eredményes hasznosulását rögzíti, és kijelöli az ország hosszútávra szóló főbb stratégiai irányait. Ugyanakkor a régió-specifikus prioritások, a területi eltérések miatt kiemelten fontos, hogy a célok elérését a régiók érdekeit is szem előtt tartó regionális stratégiák alapozzák meg.

A NORRIA Regionális Innovációs Ügynökség Honprofit Közhasznú Kft – együttműködve a Nógrád és Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarákkal – ezúton tisztelettel meghívja Önt a Regionális Innovációs Stratégia 2020 készítésének nyitó workshopjaira.

Salgótarján:

A rendezvény időpontja: 2013. február 27. 15 óra

A rendezvény helye: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/A NKIK

Eger:

A rendezvény időpontja: 2013. február 28. 1430 óra

A rendezvény helye: 3300 Eger, Faiskola u.15. HKIK

 

A rendezvény nyilvános, a meghívó az alábbi linkről tölthető le: MEGHÍVÓ

A korábbi stratégiákat innen töltheti le.

Eseménynaptár